Zápästie si ozdobte čarovným strieborným náramkom

Prekvapenie je vždy príjemné, nielen na Vianoce alebo pri príležitosti nejakého výročia, obdarované sme rady kedykoľvek. Ženy milujú šperky a môžu ich mať množstvo, nikdy ich nebude dosť. Nosíme ich na rozličné príležitosti, preto je podstatné mať ich v rôznych štýloch a vyhotoveniach. Zlato a striebro patria odjakživa k drahým kovom, z ktorých sa vyrábali ozdoby a ženy ich nosia odnepamäti. Každý deň totiž chceme byť pekné, príťažlivé a cítiť sa v pohode, spokojné samy so sebou. V tom nám pomáhajú aj doplnky, strieborné šperky patria k nim tiež. Univerzálne striebro sa ujalo na mnohých typoch šperkov, prsteňoch, retiazkach, náušniciach či náramkoch.

Luxus a lesk striebra

Internetové obchody praskajú vo švíkoch pod nátlakom množstva ponúkaných strieborných šperkov, medzi ktorými sú aj obľúbené náramky. Každý z nich je strieborny naramok rýdzi, s hodnotou 925/1000 a má puncovanú značku. Nájdeme medzi nimi jednoduché, bežné nositeľné kúsky, ale aj zdobené, elegantné či až extravagantné náramky. Najjednoduchšie sú tenké alebo hrubšie kruhy, ktoré sa dajú aj vrstviť, potom medzi zaujímavé patria náramky stáčané do rôznych tvarov, v retiazkovom štýle, maxi hrubé, s kamienkami, korálikmi, v kombinácii so zlatom, perlami a podobne.

Šperk môže mať rozličné podoby

Variantov a štýlov náramkov je v ponuke veľa, vyberie si každá žena, nech už je to mladé dievča alebo zrelá žena, strieborný náramok bude zdobiť ruku každej z nich. Treba však brať ohľad na príležitosť, kam ho chceme nosiť, aby bol vhodným doplnkom celého outfitu a vzbudzoval pozornosť v pozitívnom zmysle. Univerzálnosť striebra však zaručuje, že nikdy nemôžeme šliapnuť vedľa, ak sa pre niektorý z nich rozhodneme. Vydrží dlhé roky a nikdy nevyjde z módy, zároveň dokáže vhodne dotvoriť akýkoľvek štýl obliekania, od romantičky cez praktický typ ženy až po rebelky či rockerky. Večerné príležitosti sú takisto vhodné na to, aby sme sa ukázali v lesku a strieborný náramok ho dokáže perfektne podporiť, stačí siahnuť po extravagantnom kúsku v originálnom prevedení.