Plastové obálky pre bezpečné odosielanie

Rôzne firmy, živnostníci či súkromné osoby využívajú odosielanie zásielok takmer každodenne. Či už je to z dôvodu predaja tovaru alebo z iného dôvodu, jediné čo potrebujete na to, aby vaša zásielka dorazila k adresátovi v poriadku, je obálka. Využite na kúpu plastových obalov e-shop 2packsk.sk a vyberte si z bohatej ponuky rôznych obálok. Výber obálky však nie je hneď jednoznačný. Obálka nemusí byť len klasická tenká biela, ako všetci dobre poznáme. Obálky sa môžu rozlišovať aj podľa toho, čo odosielame.

obálka

Plastové a igelitové obálky.

Plastové obálky sú vhodné na posielanie najmä textílii. Rôzne oblečenia a textílie nemusíte baliť do kartónových krabíc a zvyšovať tým náklady na poštovné, ale stačí vám ľahučká plastová obálka, ktorá dokáže obsah bezpečne prepraviť.

Bublinkové obálky.

Bublinkové obálky sa používajú najmä pri zásielkach, ktoré potrebujeme zabezpečiť vyššiu bezpečnosť pri preprave. Drahé materiály či krehký tovar sú dôvodom prečo je použitie bublinkovej obálky také dôležité. Na prvý pohľad by ste si možno ani nevšimli, že ide o bublinkovú obálku. Je to klasická obálka, ktorá má však z vnútornej strany prilepenú bublinkovú fóliu. Bublinková fólia vďaka vzduchovým vankúšikom dokáže dokonale ochrániť aj krehký materiál pred rozbitím. Nie je tajomstvom, že preprava môže niekedy dopadnúť aj rozbitím a zničením tovaru. Preto minimálne úsilie, ktoré môžete vyvinúť na to, aby ste svoj tovar doručili druhej osobe bez poškodení, je použitie bublinkovej obálky.

obálky

Kartónové obálky.

V prípade, že potrebujete odoslať nejaké dokumenty, kalendáre, či iné papierové produkty, môžete využiť tiež možnosť odoslania na to priamo určenú kartónovú obálku.

Všetky druhy obálok nájdete na jednom mieste a to na 2packsk.sk. Pokiaľ sa aj vás týka časté odosielanie zásielok, využitie tiež možnosť kúpy viacerých kusov v balení za výhodnejšiu cenu.